Sobre nosaltres

Benvinguts al Restaurant Pizzeria Bar Lluís

A Tossa de Mar

Benvinguts al Restaurant Pizzeria Bar Lluís, un establiment amb una gran història que s'ha mantingut obert des de 1957. Inicialment conegut com a Bar Lluís, va ser fundat per en Lluís i la seva mare quan ell era encara un nen petit.

En Lluís, amb la seva dedicació i passió, va aprendre l'anglès de manera excel·lent perquè tots els clients eren anglesos. Per seguir millorant, va viatjar a Anglaterra durant un temps.

Amb el pas del temps, en Lluís va conèixer la Isabel. A partir d'aquell moment, el Restaurant Pizzeria Bar va començar a rebre gent de tot arreu.

Els fills d'en Lluís i la Isabel, en Lluís i l'Eva, van créixer treballant al restaurant i van aprofitar l'oportunitat per aprendre diversos idiomes. El restaurant es va convertir en la seva millor acadèmia.

Restaurant Pizzeria Bar Lluís, Tossa de Mar
Restaurant Pizzeria Bar Lluís, Tossa de Mar
Restaurant Pizzeria Bar Lluís

Com a casa vostra

Tossa de Mar

El Restaurant Pizzeria Bar Lluís ha prosperat des que en Lluís i la Isabel es van casar. Els seus fills, en Lluís i l'Eva, han lluitat des de petits per mantenir el Restaurant Pizzeria Bar Lluís a tot rendiment.

Comptem amb una clientela fidel que ve de tots els racons del món, alguns dels quals ens visiten des de fa molts anys. Tant els nostres clients habituals com els que ens descobreixen per primera vegada emporten un record inoblidable del Restaurant Pizzeria Bar Lluís.

Ens esforcem perquè els nostres clients se sentin com a casa nostra, amb un servei atent i un ambient acollidor. Disposem d'una àmplia i privada terrassa i dos menjadors especials: la "vermuteria" i el "Xicu i la Tere". Aquests últims han estat sempre veïns i amics del restaurant. Un cop es descobreix el nostre restaurant Lluís de Tossa, la gent no pot evitar tornar. Esperem tenir l'oportunitat de rebre-us i oferir-vos una experiència gastronòmica única i memorable.

EL CÓMIC

El nostre món il·lustrat

Tossa de Mar

Fa uns anys, es va crear un còmic especial en què les il·lustracions destacaven la nostra estimada ubicació. Les seves pàgines van cobrar vida amb escenes plenes on els personatges es trobavenal nostre restaurant.

Els dibuixos captaven l'atmosfera acollidora del nostre restaurant, amb els detalls minuciosos de la nostra terrassa, els cartells de plats,....

Vine a viure la màgia del còmic i descobreix els plaers culinaris del Restaurant Pizzeria Bar Lluís en primera persona. Estem ansiosos per acollir-te i compartir una experiència que va més enllà dels límits de la imaginació.

Skip to content